Η Εταιρεία μας

H Infoprint είναι μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής στο χώρο των γραφικών τεχνών. Δημιουργήθηκε το 1977 για να καλύψει κάθε εκτυπωτική σας ανάγκη, από το σχεδιασμό έως την συσκευασία και τη παράδοση, με τις πλέον προσιτές τιμές, σε εντυπωσιακούς χρόνους παράδοσης. Επαγγελματικές κάρτες, διαφημιστικά φυλλάδια, επιστολόχαρτα, μπλοκ, συνταγολόγια, φάκελοι, αλλά και κάθε παραγγελία σας είναι στα σωστά χέρια. Σε μια εποχή που η διαφήμιση είναι επιτακτική ανάγκη, η πολύχρονη εμπειρία της INFOPRINT, εξασφαλίζει τη δημιουργία άριστου έντυπου επικοινωνιακού υλικού το οποίο πετυχαίνει το στόχο του με τον πλέον αποδοτικό τρόπο.

Loading...

Παρακολουθούμε τις τεχνολογικές εξελίξεις ώστε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή στον τομέα των εκτυπώσεων, έγκαιρα και σε λογική τιμή. Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σε υπηρεσίες εκτύπωσης η INFOPRINT μπορεί να προσφέρει μια λύση πλήρως προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις σας.

Επενδύουμε στη δημιουργία και διατήρηση μακρόχρονων σχέσεων με τους πελάτες μας με στόχο την κοινή πορεία προς την επιτυχία. Ενδεικτικά, αναφέρουμε μερικές εταιρείες που μας τιμούν με την προτίμησή τους.